Tipărire

Cazare Arieseni vara 2020

Cazare in Muntii Apuseni la Pensiunea Viorica: veniti ca turist, reveniti ca prieten !

Imagineaza-ti. . . sa gasesti un loc departe de rutina orasului, la munte intr-un peisaj de basm, unde buna dispozitie este la ea acasa!

Pensiunea Viorica Arieseni va invita in Arieseni pentru a petrece alaturi de cei dragi, la munte in mijlocul naturii.

Va oferim cazare , buna dispozitie, informatii turistice despre obiectivele turistice din  Muntii Apuseni si  facem ca sederea dumneavostra sa fie cat mai placuta.

Pensiunea este situata in centrul comunei Arieseni, in Parcul Natural Apuseni, langa statia peco din Arieseni la 200 de metri de primarie spre Vartop.

arieseni-pensiunea viorica

Pensiunea Viorica Arieseni va ofera cazare in Arieseni in 8 camere cu un numar de 24 de locuri. Va pune la dispozitie bucatarie si o sufragerie unde puteti sa serviti masa sau sa organizati petreceri.

 

 

 

 

Facilitati cazare  pensiune:     

In perioada de vara va recomandam sa vizitati:

Va punem la dispozitie informatii despre obiectivele turistice din apropierea Arieseniului si din Parcul Natural Apuseni: fotografii, harti, pliante.

Va oferim cazare la Arieseni la preturi accesibile. Preturi de cazare foarte avantajoase: variaza in functie de camera intre 100 - 160 lei/noapte de camera:

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, la 7 km de pensiune se gasesc 3 partii de schi unde va puteti bucura de zapada si de schi.

Cazare Arieseni pensiunea Viorica - iarna

In perioada de iarna va recomandam sa va petreceti timpul liber la partiile de la Vartop. Mai puteti vizita cateva obiective turistice care sunt accesibile iarna: Pestera Poarta lui Ionele, Cascada Varciorog, Muzeul de la Patrahaitesti, Pestera Coiba Mare, Groapa Ruginoasa.

 

 

 

 

Cazare Arieseni - Pensiunea Viorica : veniti ca turist, reveniti ca prieten !  

Va asteptam la munte pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi !

Fotografii Pensiunea Viorica Arieseni